Paranormale bestselgere på norsk

P.C. Cast, som står bak den bestselgende serien House of Night, får nå utgitt enda en serie på norsk. Serien Divine handler om lærerinnen Shannon Parker, som plutselig befinner seg i en helt ny verden hvor befolkningen blant annet må beskytte seg fra blodsugende angripere. Den første boken Divine by Mistake har fått tittelen Den utvalgte på norsk og er å finne i butikkhyllene nå.

Jeg oppdaget dette da jeg handlet i matbutikken i dag. Det er Aller Media som står bak utgivelsen, som er en del av deres nye paranormal romance serie Nocturne. Den utvalgte er en av de første bøkene som kommer i denne serien. Utgivelse nummer to i serien, som også er i butikkene nå, heter Blodslinjen ( original tittel Bloodline) og er skrevet av Maggie Shayne. Boken er en del av serien Wings of the Night.



hjemmesiden til Aller Media står det hvilke utgivelser som er ventet fremover. Det blir blant annet mer P.C. Cast. Det er også mulig å abonnere og få bøkene rett hjem i postkassen. Det er nok den løsningen jeg kommer til å gå for. Jeg kjøpte bøkene på Rema 1000, men finner du dem ikke går det an å sende en epost til kundeservice.no@harlequin.se , som er adressen som er oppgitt inne i bøkene.

De første kapitlene i Den utvalgte kan leses på norsk her.

Labels: , , , ,