Smakebit på søndag #40: Domino Indigo


Smakebit på søndag er en fast spalte som organiseres av Ladybug på Flukten fra Virkeligheten. Her deler vi noen setninger fra en bok vi for eksempel leser nå.

Min smakebit denne uken er hentet fra boken Domino Indigo av Audun Flaaten
 Det fins et bilde av meg som seksåring der jeg opptrer for hele konfirmasjonsselskapet med et shownummer. Jeg står med løsnese og synger på ett ben oppe på flygelet. (...) Hvor ofte har jeg ikke sett på dette bildet og henfalt til drømmerier om hvordan livet mitt kunne ha vært.

Det er alltid spennende å prøve seg på nye forfattere, og Flaaten har jeg ikke lest noe av tidligere. Domino Indigo er første bok ut på det nyoppstartede forlaget Pasadena, og beskrives som en psykologisk thriller. Utdraget stammer fra åpningen av boken.

Vil du være med på Smakebit på søndag?

* Åpne boken du leser i nå og finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din (vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under posten hos Mari.

* Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget hos Mari, og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten hos henne

God søndag :)


Labels: , , , , ,