Smakebit på søndag #46: Before I Go to Sleep

Smakebit på søndag er en fast spalte som organiseres av Mari hos Flukten fra Virkeligheten. Her deler vi noen linjer fra boken vi for eksempel leser nå.

Min smakebit denne uken er hentet fra Before I Go to Sleep av S.J. Watson:
 "What's going on?" I say. I am screaming, tears run down my face. The man is sitting up in bed, his eyes half closed. "Who are you?" "I'm your husband", he says. His face is sleepy without a trace of annoyance. He does not look at my naked body. "We've been married for years."

I denne boken handler det om Christine som våkner opp hver morgen og ikke husker noe av sin fortid. Det har vært veldig stor oppmerksomhet rundt denne boken i utlandet, og den kommer også på norsk i slutten av januar.

Vil du være med på Smakebit på søndag? 

* Åpne boken du leser i nå og finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din (vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet hos Mari.

* Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til innlegget hos Mari, og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten hos henne


God søndag!


Labels: , , ,