Friday, 30 March 2012

Traileren til Insurgent er sluppet

I disse dager har jeg, som dere vet, krim og spenningsuker på bloggen og hovedfokuset skal ligge på den sjangeren, men jeg var bare nødt til å lage et innlegg om noe annet da jeg så at Harper Collins har sluppet boktraileren til Insurgent, oppfølgeren til Divergent (skrevet av Veronica Roth).

Hvis du ikke har lest Divergent, bør du kaste deg over boken, spesielt hvis du er en av dem som elsker Dødslekene av Suzanne Collins. Divergent er den eneste boken jeg har lest som klarer å gi meg noe av den samme intense leseopplevelsen som jeg hadde da jeg leste Dødslekene.

1. mai kommer Insurgent ut i butikkhyllene, og traileren får meg bare til å glede meg enda mer.

Edit: Det ser ut som om forlaget har fjernet traileren. Jeg oppdaterer med ny informasjon når de legger traileren ut igjen.

5 comments:

KindleJoy said...

Yess.. denne ligger allerede inne som forhåndsbestilt hos Amazon :-) MEN, jeg har en HAUG med bøker jeg skal lese før den tid.. Hjelpes.. Det får bli speed-reading i påsken :-) Ha en fin en !!!

Bokelskerinnen said...

En av få bøker jeg har forhåndsbestilt på kindle samt i fysisk format. 1. mai skal jeg ikke ha noen andre bøker på programmet enn den.

MoonStar said...

Har ikke lest Divergent enda :O Hvilket jeg er ganske skuffet over meg selv over.. Har stått på toppen av lese lista siden jeg fikk den av deg.. Men til sommer skjer det. Når jeg kommer hjem fra Afrika, blir det første boka jeg skal kaste meg over :D Gleder meg. Til sol sommer og ligge ute på gresset med god bok i hånda :D

siljeblomst said...

Den er fohåndsbestilt her også, og når den kommer så legges alle andre bøker til side. Helt klart!

Bokelskerinnen said...

@MoonStar: Fordelen med at du har ventet er at du slipper å vente et helt år på bok nummer to dersom du liker den første. Høres ut som en fin plan å lese den ute i sommersolen :)

@Siljeblomst: Jeg håper den lever opp til forventningene. Den er i hvert fall tykkere enn Divergent har jeg hørt, og det er ikke noe minus.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 
Blog designed by Dreamy Blog Designs using Kimla's Storytime kit.