Thursday, 29 March 2012

Vinnere av krimkonkurransen

Krimkonkurransen som jeg har hatt gående i disse første krimukene på bloggen min hadde innsendelsesfrist klokken 12.00 i dag, og jeg har nå trukket vinnerne. Hver deltaker fikk et tall i den rekkefølgen eposten ble sendt inn i, og så brukte jeg random.org for å finne vinnerne.

Og vinnerne ble ....

Mai Lene og Desiree

Gratulerer! Bøkene er ganske snart på vei til dere slik at dere kan kose dere med dem i påsken.


Tusen takk til alle som deltok i konkurransen og som kom med fine ord. Jeg håper dere har fått mange fine krimtips til påske her på bloggen. Krimukene er forøvrig ikke ferdig enda, det kommer flere saker med spennende forfattere de neste dagene.

Vil du ha ytterligere krimtips, har Dagbladet en fin artikkel her. I onsdagens utgave av Aftenposten var det også flere sider med krimtips blant årets utgivelser og Side2 har også laget en artikkel med krimtips.

Ordknuseren har laget en liste med krimtips her, og hvis du besøker Anettes boktema kan du se en oversikt over hva ulike bokbloggere skal lese i påsken. Mange fine tips å hente der også.

7 comments:

Beathesbokhylle said...

Gratulerer så mye til de heldige vinnerne:-)) Tusen takk til deg for mange gode boktips i disse innleggene som har vært:-))) Ha en fin dag:-))

Gråbekka`s Blogger said...

Gratulerer til vinnerne! Glemte å hiv meg med på konkurransen, men har storkost meg med å lese intervjuene:) Setter pris på dem, måtte notere ned noen av bøkene som ble nevnt også:)Kjempebra jobbet bokelskerinnen:)

Mari said...

Gratulerer så mye til begge vinnerne :-)

Siljeblomst said...

Denne konkurransen har vært så bra med både spennende intervjuer og boktips! Dette har nok vært litt av en jobb, så tusen takk :-)

Og selvfølgelig; gratulerer så mye til vinnerne!

dez said...

Hurra- jeg vant!!! Kjempegøy å vinne og utrolig moro å delta i konkurransen! Har storkost meg hele veien så - tusen takk!!! God påske! Strålende påskehilsen fra Désirée : )

linesbibliotek said...

Gratulerer så mye til heldige vinnere! Jeg har holdt meg unna alt av konkurranser i det siste for å "slippe" å fylle bokhyllene enda mer;-)

Men fint med mange intervjuer, spennende å lese. God påske!

Liv Hege said...

Gratulerer så masse til vinnerne! - og god påske til dere alle! :-)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 
Blog designed by Dreamy Blog Designs using Kimla's Storytime kit.