April - oppsummering

Jeg trodde at april skulle være måneden hvor jeg endelig klarte å kjøpe fire bøker, eller mindre, men etter en opptelling så har jeg nok kjøpt litt for mange likevel. Det var salg på engelske bøker på jobben, og jeg har også vært en tur på Bookdepository.

Det skal sies at jeg klarte å gå i nesten to uker uten å kjøpe en eneste bok, og det er jeg stolt av. Man får skryte av de små seierne man oppnår. Ellers har jeg en hang til å bli så inspirert av en spesiell sjanger når jeg leser en bok herfra, at jeg ofte bestiller meg flere i samme stil. I april fikk jeg smaken på såkalte flyplassthrillere igjen, og det bærer bokkjøpene mine preg av.

Her er bøkene jeg kjøpte denne måneden:

Jonathan Kellerman: Deception

Margaret Murphy: Darkness falls

Jilliane Hoffman: Last Witness
Jilliane Hoffman: Plea of Insanity
E.L. James: Fifty Shades of Grey

E.L. James: Fifty Shades Darker

E.L. James: Fitfy Shades Freed

Stuart McBride: Broken Skin

Eirik Wekre: Terbovens liste
April har også vært en temmelig laber lesemåned, om man sammenligner med hva jeg vanligvis fortærer av lesestoff. Det er år siden sist jeg leste så få bøker. Jeg endte opp på 5 stykker. Bryllupsplanlegging må ta noe av skylden for dette. Jeg satser på at det blir anledning til å lese flere bøker i mai. Jeg skal også gjøre et tappert forsøk på ikke å kjøpe flere bøker da. I slutten av mai er det New York Tur og Book Expo America igjen, og da kan det være greit å ha litt plass i bokhyllene. New York har mange spennende bokhandler, i tillegg til at BEA ikke akkurat er et bokfritt miljø.

I april fikk jeg også endelig møtt flere bokbloggere ansikt til ansikt i forbindelse med at vi planlegger bokbloggertreff til høsten. Det var utrolig gøy og inspirerende å møte Knirk, Gro, Silje og Rose - Marie i virkeligheten. Det gjorde at jeg gleder meg enda mer til selve treffet, og til å møte enda flere av de flotte bokbloggerne jeg følger bloggene til. 

Ønsker dere alle sammen en flott mai - måned!


Labels: , , , , , , , , , , ,