Samlesing: Odinsbarn

Nei, bloggen er ikke død. Og jeg har flere innlegg og anmeldelser på trappene, men aller først er det klart for nytt innlegg i samlesingen til Bokbloggerprisen. Denne måneden skal vi lese denne boken:

Siri Pettersens fantasydebut Odinsbarn, i serien Ravneringene, har fått stor oppmerksomhet siden den utkom høsten 2013. Lovordene har vært mange, og boken ble også nominert til Bokhandlerprisen. I Bokbloggerprisen er romanen nominert i Åpen klasse. Flere bloggere har allerede lest boken, men dersom du ikke er en av dem kan du benytte denne måneden. Odinsbarn er akkurat kommet i pocket, så den er lett å ta med seg ut i solen.


Senere denne måneden kan jeg love et gjesteblogginnlegg fra forfatteren selv. Hun skal bare gjøre siste finish på Råta, bok to i Ravneringene, som utgis til høsten. I mellomtiden kan du lese intervjuet jeg gjorde med forfatteren i fjor høst. Det finner du her.

Legg igjen link til innlegget ditt under dette innlegget, og repost gjerne anmeldelsen din dersom du har skrevet om boken før.

Labels: , , , , , , , ,