Iphone app for 1001 bøker

Flere norske bokbloggere, deriblant meg, er opptatt av å lese utgivelser fra boken 1001 bøker du må lese før du dør. Vi har også en veldig god lesesirkel på dette, organisert og ledet av Line fra Lines bibliotek. Her leser vi en 1001 bok hver måned.

Jeg liker å lage lister over bøker jeg har lest og skal lese, og har for lengst laget meg liste over hvilke 1001 bøker jeg vil komme meg igjennom, og hvem som alt er fordøyd. Som regel har jeg skrevet inn dette i word, men i dag kom jeg over en veldig fin app i iphone hvor jeg kan legge inn listene. Den kostet 35 kroner. Her kan man krysse av for bøker man har lest, leser for øyeblikket eller skal lese.Appen lager også statistikk til deg av denne typen:
As you're 36, female and from Norway, you can be expected to live for another 47 years, until you are 83. If you continue to read at your current rate you'll manage to read 564 books before you die. In order to read the remaining 1260 books you'll need to increase your reading to 3 books per month.

Det er altså ikke nok for meg å lese én bok i måneden, en lesehest kan bli stresset av mindre. Uansett er dette et artig tidsfordriv dersom du er opptatt av å lese flere klassikere og liker lister. 

Labels: , , , , , ,