Dette har jeg drevet med i det siste...

Denne høsten har det vært ganske stille her på bloggen, foruten et lite livstegn i ny og ne, og det har sin naturlige forklaring. Tidligere i år begynte jeg å frilanse for nettmagasinet BOK365, og mye av det jeg skriver vedrørende bøker har vært å finne på de nettsidene. I høst kjøpte Bok365 bransjemagasinet Bok og samfunn, og i forrige uke utkom bladet i helt nytt design, format og med masse spennende innhold.Jeg har vært involvert i utgivelsen av bladet og har et par faste spalter der. Jeg redigerer Vrimmel, et par sider med bildeglimt fra bok-Norge, og holder leserne oppdatert på hva som kommer av bøker i en egen spalte for dette. I det nyeste nummer er det for eksempel en ti siders artikkel, skrevet av undertegnede, om hvilke bøker du kan vente deg våren 2015.

Vi har mange spennende planer for kommende nummer. Det vil bli dybdeintervjuer av aktuelle forfattere, tema-artikler, oversikt over litteraturarrangementer i landet, bransjestatistikk og annet aktuelt. Dersom du ønsker å holde deg oppdatert på hva som skjer i bok-Norge er dette bladet du bør lese  - kanskje en noe subjektiv oppfordring, men jeg har selv vært vært abonnent siden 2010, og har lært mye om bransjen og samtidig holdt meg oppdatert gjennom å lese magasinet.

Håper ellers dere alle har en flott førjulstid. Jeg benytter fristundene mine til å lese Krø av Didrik Morits Hallstrøm, Den største forbrytelsen av Marte Michelet og The Order of the Phoenix av J.K. Rowling. Vil du ha andre lesetips, kan du titte innom julekalenderen jeg skriver for Bok365. Her presenterer interessante, norske forfattere deg for sine lesetips hver eneste dag helt frem til juleaften.

Labels: , , , , , , ,