Smakebit på søndag #34: Heaven

Smakebit på søndag er en fast spalte som organiseres av Ladybug på Flukten fra Virkeligheten. Her deler vi noen setninger fra en bok vi for eksempel leser nå.

Min smakebit denne uken er hentet fra boken Heaven av Christoph Marzi:

Natten da Heaven mistet hjertet sitt, var måneløs og kald. Men kniven som skar hjertet ut av kroppen hennes, var varm av jentas mørke blod. Fortapt, forvirret og dunkende av redsel speilet hjertet seg i det sølvskimrende, krumme knivbladet.

Dette er en ungdomsbok i sjangeren urban fantasy. I likhet med tyske Kerstin Gier, som skriver Rubinrød - bøkene, er dette også en tysk forfatter som har skrevet en bok med handling fra London. Jeg er halvveis gjennom, og boken er ikke makaber, selv om de første setningene i den kan gi inntrykk av noe annet.

Vil du være med på Smakebit på søndag?

* Åpne boken du leser i nå og finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din (vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under posten hos Mari.

* Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget hos Mari, og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten hos henne. 

Labels: , , , , ,