Smakebit på søndag #37: The Rose Garden

Smakebit på søndag er en fast spalte som organiseres av Ladybug på Flukten fra Virkeligheten. Her deler vi noen setninger fra en bok vi for eksempel leser nå.

Min smakebit denne uken er hentet fra boken The Rose Garden av Susanna Kearsley

I lost my only sister in the last days of November. It's a rotten time to lose someone, when all the world is dying too and darkness comes on earlier, and when the chill rains fall it seems the very sky is weeping.

Sitatet representerer starten på boken. The Rose Garden beskrives som både en spøkelseshistorie og en kjærlighetshistorie. Jeg var i veldig humør til en slik bok i går kveld, så da ble det denne. Kearsley har også fått veldig gode anmeldelser av andre bloggere jeg leser.

Vil du være med på Smakebit på søndag?

* Åpne boken du leser i nå og finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under posten hos Mari.

* Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget hos Mari, og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten hos henne. 

God søndag :)

Labels: , ,