Smakebit på søndag #39; Slakteren

Smakebit på søndag er en fast spalte som organiseres av Ladybug på Flukten fra Virkeligheten. Her deler vi noen setninger fra en bok vi for eksempel leser nå.

Min smakebit denne uken er hentet fra boken Slakteren av Øystein Wiik
Snøen over sommerøya varslet begravelse. Hans egen. Lyset som tøt ut bak skyene, hang som gylne istapper over en skjærgård i vinterdvale. Lengselen om en siste vår her ute, hadde drevet ham nordover, men kulden fra øst nektet å slippe taket.  Hvor mange ettermiddager til ville han få lov til å se ut over horisonten?

Denne boken fikk jeg overraskende tilsendt fra Aschehoug, i forbindelse med at de har sendt ut bøker til bokbloggere. Siden boken sto på leselisten min, var det veldig hyggelig. Jeg likte veldig godt den forrige boken til Wiik, Dødelig Applaus. Jeg er snart ferdig med denne, og hva jeg synes kan du lese her på bloggen senere.

Vil du være med på Smakebit på søndag?

* Åpne boken du leser i nå og finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din (vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under posten hos Mari.

* Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget hos Mari, og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten hos henne. 


Labels: , , , , ,