Bøker jeg gleder meg til #1

Det slippes daglig informasjon om bøker som skal, eller er i ferd med å skrives eller bøker som snart utgis. Her vil jeg presentere noen av utgivelsene jeg gleder meg til.

Margareth Stohl, en av forfatterene bak serien Beautiful Creatures, arbeider med en ny ungdomsserie. Tittelen på serien er Icons. Det er 16 år siden romvesener tok kontrollen over jorden. En gruppe ungdommer har dannet en motstandsbevegelse som kjemper imot overmakten. Første bok i serien er planlagt utgitt i 2013.

Kami Garcia arbeider også med en egen ungdomsserie, som skal hete Legion. Første bok i serien, Unbreakable, introduserer oss for Kennedy Waters som får vite at hun er medlem av en hemmelig orden hvis misjon er å beskytte jorden fra en mektig demon. Første bok er planlagt utgitt i 2013.

Det er forlengst blitt annonsert at Alyson Noel arbeider med en ny serie, som skal hete Soul Seekers. Første bok i denne serien kommer ut 22. mai til neste år og den skal hete Fated. De neste bøkene i serien får titlene Echo, Mystic og Horizon. Det skriver Noel på sin facebookside. Her er omslaget til den første boken. Jeg liker det veldig godt:

Arcanum vil bli tittelen på den nye romanen fra Ransom Riggs, forfatteren bak Miss Peregrine's Home fr Peculiar Children. Her står to brødre i sentrum. De gjør et funn og må snart kjempe for livet da de får en mystisk morder etter seg.  Foreløpig er det tenkt at dette skal bli en serie og første utgivelse er satt til våren 2014.Virker veldig spennende.

Bethany Griffin: Masque of the Red Death

Har ikke helt funnet ut om dette er en nyskrevet versjon av den gamle fortellingen til Edgar Allen Poe, men historien virker i hvert fall spennende.


Leah Scheier: Secret Letters


London i Victoria - tiden er en periode jeg elsker å lese om.

Dan Wells: Partials
Dystopi som virker kjempebra, og HarperCollins pleier å ha gode utgivelser i denne sjangeren.

 Liza Marklund: Borderline
Jeg har ventet lenge på denne, og har til og med unnlatt å lese boken som kom først slik at jeg kan lese dem så tett opptil hverandre som mulig.

Er det noen spesielle utgivelser du venter på?


Labels: ,