Smakebit på søndag #43: The Kitchen House

Smakebit på søndag er en fast spalte som organiseres av Ladybug på Flukten fra Virkeligheten. Her deler vi noen setninger fra en bok vi for eksempel leser nå.

Min smakebit denne uken er hentet fra boken The Kitchen House av Kathleen Grissom


In that spring of 1791, I did not understand that the trauma of loss had taken my memory. I knew only that after I woke, wedged between crates and bags, I was terror-stricken to discover that I did not know where I was, nor could I recall my name.

Jeg hadde behov for å lese en historisk roman på engelsk som også er en slukebok, og denne boken er virkelig det. Jeg startet å lese fredag kveld og er snart ferdig med boken. Historien er gripende og fengende og jeg er vilt begeistret. Når jeg ikke leser boken går jeg og tenker på den, og gleder meg til å dykke ned mellom sidene og lese mer om alle disse fantastiske karakterene. Jeg merker at jeg har lyst til å skrive et lengre innlegg om den allerede nå, men det får vente til jeg er ferdig.

Her kan du høre forfatteren selv fortelle om boken:


Vil du være med på Smakebit på søndag? 

* Åpne boken du leser i nå og finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din (vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet hos Mari.

* Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til innlegget hos Mari, og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten hos henne

Labels: , ,