Smakebit på søndag #47: Kjærlighetsgata

Da er det søndag og klart for en ny runde med smakebiter. Som alltid arrangeres denne spalten av Mari ved Flukten fra virkeligheten, og det hele går ut på at man deler noen linjer fra en bok man leser nå.

Min smakebit i dag kommer fra boken Kjærlighetsgata av Anne Ch. Østby:

Sonas mage vokser. En klump av liv under sarien som hun må surre litt strammere for hver dag, en kul av avmakt under hjertet. Abborter skjer ikke i Jabbar Aslams hus, på en eller annen måte får han avling av ny kapital til å høres ut som omsorg.

Jeg har sans for bøker med handling fra andre kulturer og denne boken er basert på et sted og et tema som forfatteren kan mye om.  Du kan høre forfatteren snakke om boken her:

Vil du være med på Smakebit på søndag?

* Åpne boken du leser i nå og finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din (vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet hos Mari.

* Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til innlegget hos Mari, og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten hos henne

God søndag! 

Labels: , , ,