Smakebit på søndag #57: Abraham Lincoln, Vampire Hunter

Smakebit på søndag er en fast spalte som organiseres av Mari, som står bak Flukten fra Virkeligheten. Her deler vi noen setninger fra en bok vi for eksempel leser nå.

Min smakebit denne uken er hentet fra boken Abraham Lincoln, Vampire Hunter:
I was still bleeding...my hands shaking. As far as I knew, he was still here - watching me. Somewhere, across a vast gulf of space, a television was on. A man was speaking about unity. None of it mattered.

Dette er en bok jeg har sett mange steder, men tenkt at ikke var noe for meg. Så fikk jeg se traileren til den kommende filmen, som er basert på boken, og fant ut at dette så likevel ut som en bok for meg. Så langt liker jeg boken godt. Er du nysgjerrig på den, kan jeg fortelle at jeg har kjøpt et ekstra eksemplar som jeg skal gi bort i en sommerkonkurranse her på bloggen snart. Hvis du vil vite mer om USA - turen min, så har jeg postet litt bilder på den engelske bloggen min her.

Her er traileren som overbeviste meg. Helt nederst i denne posten finner du boktraileren:


Vil du være med på Smakebit på søndag?

* Åpne boken du leser i nå og finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din (vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet hos Mari.

* Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til innlegget hos Mari, og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten hos henne.

God søndag!

Labels: , ,