Fremtidige favoritter - Oslo bokfestival versjonen

Fremtidige favoritter er en spalte jeg legger ut hver eneste fredag. Her skriver jeg litt om bøker jeg ønsker meg, bøker jeg gleder meg til å lese, bøker jeg er spent på osv. Du kan også være med. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive et innlegg, kalle det "Fremtidige Favoritter" og legge igjen linken til din bloggpost nederst i dette innlegget. Link også gjerne tilbake til denne bloggposten slik at flere som har lyst kan bli med.

Denne uken har jeg hatt fullt opp med planlegging av bokbloggertreffet som skjer i morgen , og paneldebatten jeg skal lede der. Nå står jeg på tur ut for å reise til Oslo, og fortsette planleggingen. Jeg har derfor ikke noen fremtidige favoritter å dele med dere, annet enn at jeg gleder meg veldig til i morgen.

For en liten oppladning til panelet, og oversikt over deltakerne, anbefaler jeg Lines brannfakkel-innlegg på hennes blogg her. 

Hvis du fortsatt gjør dine fremtidige favoritter i dag, så legg gjerne igjen en link uansett. Ser frem til å se alle som kommer på treffet i morgen.


Mister Linky's Magical Widgets -- Auto-Linky widget will appear right here!
This preview will disappear when the widget is displayed on your site.
For best results, use HTML mode to edit this section of the post.

Labels: , ,