Nye bøker og (nesten) fremtidige favoritter

Bloggen min blir fortsatt litt stemoderlig behandlet, og slik kommer det nok til å være en liten stund til. Jeg kommer snart til å lage et innlegg over noen av de spennende bøkene jeg har lest i høst, men ikke skrevet om enda. Her ligger det også flere julegavetips. Apropos julegaver, så kommer jeg neste uke med flere forslag til bokgaver du kan kjøpe til folk til jul.

Jeg har sluttet å ønske meg bøker til jul selv, og innsett at jeg må kjøpe dem selv skal de havne i bokhyllen. De siste månedene er jeg imidlertid stolt over meg selv, uten å gjøre en altfor stor innsats har jeg endelig klart å begrense bokkjøpene mine. Noen bøker har dog funnet veien til hyllene, men antallet er "all time low".  De bøkene som er kommet til meg i det siste, er disse:

Salman Rushdie: Skam og Midnattsbarn
Kate Morton: The Secret Keeper


Essie Fix: Elijah's Mermaid
Denne forhåndsbestilte jeg da jeg hadde lest den forrige boken av forfatteren.Rachel Caine: Bitter Blood
Jeg skal snart starte på bok syv i denne serien, men med tanke på hvor fort omslagene endres i ungdomsseriene forhåndsbestiller jeg hver gang det kommer en ny bok i serien slik at den skal passe sammen med de andre utgavene jeg har.

Laura Bickle: The Hallowed Ones
Denne leste jeg om på noen amerikanske bokblogger, og syntes historien lød interessant.

Jeg har også kjøpt Netherwood og The Ghosts of Sleath. Sistnevnte er skrevet av James Herbert, som også står bak Haunted som jeg leste i forbindelse med Halloween i år. Alt i alt har 8 bøker funnet veien hjem hit de siste månedene. To av dem var forhåndsbestilt, så det blir syv bøker fordelt på to måneder og det er jeg veldig godt fornøyd med. Har aldri klart å kjøpe under fire bøker i en måned før.

Jeg leser også mange spennende bøker for tiden. Noen av dem er skrevet av kollegaer innenfor serieromanuniverset. Når jeg har mye å gjøre, synes jeg serieromaner er perfekt lesing. Ellers leser jeg bok nummer to i Engelsfors-trilogien, Ild. Leser også the Mysteries of Udolpho, som er en lesesirkelbok, men jeg begynner å bli stresset for å bli ferdig i tide til neste helg. I tillegg ligger det flere andre påbegynte bøker på nattbordet. Jeg har også fullført flere gode bøker, mer om dem kommer senere.

Denne uken har forøvrig gått svært fort, og fredagen kom litt for raskt på meg. Derfor ble det ingen Fremtidige favoritter denne uken, men dersom du har skrevet et slikt innlegg kan du linke det opp her:
Mister Linky's Magical Widgets -- Auto-Linky widget will appear right here!
This preview will disappear when the widget is displayed on your site.
For best results, use HTML mode to edit this section of the post.


Jeg lurer forøvrig på om de fleste har startet tidlig på juleforberedelsene. Har merket meg at november har vært en laber måned for mange bokbloggere. Eller kanskje er det eksamen og slikt som tynger og tar tid? Uansett håper jeg du får en fin helg, med eller uten bok!

Labels: , , , , , , , , , , , ,