Nytt i hylla

Det har blitt noen nye bokkjøp i det siste, som jeg har hentet inspirasjon til her og der. Etter at jeg så filmen Argo rett før påske, fikk jeg veldig lyst til å lese bøker i samme gate. Mannen anbefalte Len Deightons Funeral in Berlin, og etter søk på Amazon endte jeg også opp med Mark Bowdens dokumentar Guests of the Ayatollah, som også omhandler gissesituasjonen i Iran i 1979. Samme setting som i Argo. Jeg klikket dessuten hjem Prisoner of Tehran.
I tillegg har jeg kjøpt Da duene forsvant av Sofi Oksanen, fordi jeg har hatt lyst på boken en stund, og fordi jeg har billett til arrangement med henne på Litteraturhuset i Oslo i neste uke.


Det har også blitt noen andre bøker, blant dem Weirdo av Cathi Unsworth, en bok som er ypperlig for fans av Gillian flynn sies det og Dina Nayeris A Teaspoon of Earth and Sea. Begge disse leser jeg nå.

Jeg har også kjøpt Taylor Stevens The informationist, boken som blir James Camerons neste prosjekt etter at han er ferdig med Avatar. Julie Kiblers Calling me Home, og to bøker som har fått mye omtale: Kate Atkinsons Life after Life, og den svenske bloggerfavoritten Tell the Wolves I'm Home.

Labels: , , , , , , , , , , , ,