Nytt stoff fra Stephen King i 2014?

Det er ikke så lenge siden Doctor Sleep utkom, Stephen Kings oppfølger til suksessen The Shining.


Her i Norge kan vi også glede oss over at romanen 22.11.63 er ute på norsk denne høsten, og den har allerede fått god mottakelse.

Til neste år blir det trolig mer nytt stoff fra den populære forfatteren. Stephen King kommer nemlig med en ny roman som trolig får tittelen Mister Mercedes.Dette er en spenningsroman om en forstyrret terrorist som bærer på en bombe. Det er tidligere blitt nevnt at dette skulle være en detektivroman. King sa til USA Today at han begynte å skrive på romanen før bombene smalt i Boston. På et diskusjonsforum for forfatteren, er følgende blitt nevnt om romanen:
It's typical length of a crime genre novel, but would be more of a smaller length novel for Stephen. This is only the first draft, though, so it's too early to post anything about exact page numbers.
Boken skal være ferdigskrevet. King har også en annen roman som i følge kilder også er ferdig, og nå er i hendene på redaktørene. Den skal hete Revival, og King tidligere sagt til CBS at han er forelsket i boken. Fansen spekulerer i om dette kan være en oppfølger til Salem's Lot, men det virker ikke slik. Det eneste King selv har sagt om boken, er dette:

the main character is a kid who learns how to play guitar, and I can relate to this guy because he's not terribly good. He's just good enough to catch on with a number of bands and play for a lot of years. The song that he learns to play first is the song that I learned to play first, which was 'Cherry, Cherry' by Neil Diamond. One of the great rock progressions: E-A-D-A.

I forrige måned hadde dessuten nyinnspillingen fra King-klassikeren Carrie premiere på amerikanske kinoer. En ting er sikkert, og det er at det er mer spennende ting i vente for fans av den produktive forfatteren.

Labels: , , , , , ,